Curs Introductiv de Autohipnoza

Acum câteva săptămâni vă spuneam despre cursul gratuit al Ralucăi Borza,

“Auto-Hipnoza, pe bune!”

Raluca ne oferea un curs introductiv în care să învaţăm cât de mult ne poate folosi Auto-Hipnoza.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_testimonial author=”Mircea” company=”Bucureşti” image=”wp-content/uploads/comana-2010.jpg”] Întotdeauna am căutat să fac lucrurile folosind minimul de efort şi dacă se poate în timpul cel mai scurt.
Pentru mine Auto-Hipnoza a avut rezultatele pe care le-am aşteptat. Mă simt mult mai deschis, am multă încredere în mine, m-am lasat de fumat şi lista continuă.

[/fusion_testimonial]

Hipnoza si Constiinta de sine

Acest curs introductiv îţi este oferit de Raluca Matilda Borza – Psiholog clinician, Hipnoterapeut şi Trainer.

[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_testimonial author=”Raluca Borza” company=”Baia Mare” image=”wp-content/uploads/raluca-borza.jpg”] …un webinar cu o tematică specială şi generoasă în care vom cerceta împreună modalităţile în care educaţia privind hipnoza şi transa, precum şi hipnoterapia ca beneficiar, contribuire la creşterea conştiinţei propriei persoane şi la dezvoltarea ei.

Asumarea completă a responsabilităţii pentru viaţa pe care o trăieşti este un efect al conştientizării implicaţiilor actiunilor şi inactiunilor tale, al clarificarii perceptiei pe care o ai despre tine, despre lume si despre viata.

În multe feluri, copiii sunt mult mai conştienti de momentul prezent. Acest cadou îl pierdem când începem sa devenim tot mai conştienţi de sine, odată cu trecerea timpului. Însă conştiinţa contextului şi a ta ca parte din context reprezinta un tot, reprezinta pasul pe care oamenii ştiu că trebuie sa îl facă dar nu ştiu şi cum.

Eşti invitat sa afli şi tu ce înseamnă hipnoza, să descoperi modul în care ea poate contribui la conştiinţa propriei persoane, într-un webinar plin de nou, suflet, şi aplicaţii practice pentru viata ta.
[/fusion_testimonial] [/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_2″] Cursul “Auto-Hipnoza, pe bune!” este structurat pe trei părţi

Partea I

  • Ce este cu adevarat Hipnoza
  • Mituri si stereotipii despre hipnoza
  • Istoria reala a Hipnozei

Partea II

  • Mintea Constienta si Mintea Subcosntienta
  • Metoda de inducere a Auto-Hipnozei
  • Formularea Problemei

Partea a III

  • Formularea sugestiilor puternice
  • Finalizarea Programului de Schimbare
[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_2″ last=yes]

Inscrie-te aici!

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]