De ce are nevoie copilul tău când parcurge clasa întâi?

Principalul scop la Asociatiei Vieti Autentice este să facă cunoscute valorile Comunicării Conștiente și a modului în care acestea pot îmbunătăți semnificativ relațiile de orice fel dintre oameni.

Ne dorim să introducem în școli aceaste valori, sub forma unei discipline opționale, cu certitudinea că acestea vor schimba complet invațământul. Profesorii vor sti cum să comunice ca să se facă auziți iar elevii vor înțelege mult mai devreme cine sunt și cum pot să-și construiască o viața bazată pe valori autentice.

Stii de ce are nevoie copilul tău când parcurge clasa întâi?

Există scurtături în procesul de învăţare. Nu ştii de ele pentru că se bazează pe ultimele descoperiri ale neuroştiinţei. De exemplu, există metode cu care să înveţi o limba străină şi să porţi o conversaţie în doar 30 zile (De exemplu metoda Pimsleur. click aici pentru detalii).

Unul dintre obiectivele secundare ale asociaţiei noaste, este să punem aceste descoperiri sub forma unor materiale practice şi uşor de aplicat pe care să ţi le dăm ţie, şi altor părinţi. Astfel tu şi copilul tău vă veți face viata mai uşoară în relaţie cu şcoala.

Acum pregătim o carte, care prezintă soluţiile la problemele legate de învăţarea scrisului de mână. Soluţii practice cu care, tu împreună cu copillul tău, să depăşiţi obstacolele şi să puteţi construi eficient, instrumentul care stă la baza învăţământului, Scrisul de Mâna.
Cartea o să fie disponibilă la sfârşitul lunii Octombrie.

Între timp îţi propun să downloadezi un model de planificare pentru clasa a I-a. Are 172 de pagini, și îţi vei putea face o imagine despre ce efort depune copilul tău să înveţe, ceva ce tu iei de-a gata, pentru că ai uitat ce efort ai depus la rândul tău.
Vei putea urmări unde a ajuns şi ce progres a făcut şi vei putea întări comportamentele dobândite la şcoală, repetându-le şi acasă dar neaparat sub formă de joacă.
Vei putea şti ce aşteptări să-ţi setezi față de învăţătoarea copilului tău, sau în cel mai rău caz, dacă nu are o planificare, îi vei putea propune tu una.

Lasă-ne adresa ta de email pe care să-ţi trimitem materialele care-ți pot schimbă relaţia cu şcoala, pentru tine si pentru copilul tău.

[contact-form-7 id=”1964″ title=”Parinti Autentici”]

După ce vei fi confirmat subscrierea la newsletter-ul „Părinți Autentici”, vei primi un link de unde vei putea downloada acest material.

Baza succesului lui în relația cu școala și cu tine se pune acum.
Esti pregatit?