Cine Sunt Eu?

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_testimonial author=”Mariana Avram” company=”Bucuresti” image=”wp-content/uploads/leaorasq.jpg”]Am descoperit site-ul tău într-un moment când aveam nevoie să văd luminiţa de la capatul tunelului. Cu acest program am învăţat atât de multe despre mine, funcţionează pentru mine şi simt că este exact ce-mi trebuia în acest moment. Am învăţat să mă accept mai mult, lucru care a fost întotdeauna pentru mine cel mai mare blocaj. Mulţumesc pentru sansa de a fi printre primii care l-au accesat.[/fusion_testimonial] [/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_2″]

Aşa cum îţi spuneam acum câteva zile, lansez un program nou, o forma condensată şi mult mai avansată a programului “Călătoria Interioară”.

Cine sunt eu?

Un program în care să afli despre tine, în care o să descoperi cum să-ţi folosesti cel mai puternic instrument pe care îl ai la îndemână, Intuiţia Ta. O să înveţi să foloseşti liste cu sute de opţiuni în care să-ţi laşi Intuiţia să aleagă ce ţi se potriveşte.

  • Să afli care este fundamentul tău mental, emoţional şi fizic
  • Să-ţi cunoşti puterea şi unicitatea
  • Să devii conştient de slăbiciuni şi provocări
  • Să afli cine eşti ca individualitate
[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_2″_last] O să primeşti un manual de lucru şi 20 de mesaje zilnice de suport, pe email, care să te ajute să îţi clarifici gândurile şi să-ţi răspunzi la întrebarea:

Cine sunt eu?

În final să umpli golurile din Călătoria vieţii, să defineşti Crezul Tău.

Ca exemplificare, aici găseşti prima parte din manualul acestui program şi îţi vei putea face o impresie despre conţinut şi cât de mult poate să te ajute.
Click pe butonul de mai jos pentru a-l descărca în calculator.

Cine Sunt Eu?

Nota: Pentru a putea vizualiza acest document aveti nevoie sa aveti instalat “Acrobat Reader”[/one_half_last]

Da, vreau si eu!

Peste două zile îţi voi trimite pe email informaţii despre cum te poţi înscrie în programul “Cine Sunt Eu?“.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]